Aloedermal® Solar on luonnollisen hyvä ostos!

Aloedermal Solar -sarjan hypoallergeeniset* aurinkosuojatuotteet ovat rusketusta edistäviä, koska ne sisältävät Mucuna pruriens -kasvista (Mucuna-papu) saatavaa, ihon omasta rusketuksesta vastaavan melaniinin esiastetta. Tuotteet siis sekä suojaavat ihoa auringon haitallisilta säteiltä että aktivoivat rusketuksen syntymistä.

Sarjan tuotteet eivät sisällä aurinkosuojafilttereitä, jotka tahmaavat tai haittaavat ihoa. Voiteista löytyvät sekä UVA- että UVB-suojat. SPF 2O ja 5O+ suojakertoimet mahdollistavat nopean, sileän ja tasaisen rusketuksen, koska ne sisältävät runsaasti Mucuna pruriens -kasvista saatavaa luonnon L-DOPA:a.

Solar -tuotteet sisältävät sekä UV-suojan, että kosteuttavia aineosia ja antioksidantteja, kuten hyaluronihappoa ja koentsyymi Q10:tä. Molemmat tunnetaan ryppyjen muodostumista estävinä. Voiteissa on myös Argan-öljyä ja E-vitamiinia, jotka myös huolehtivat ihon kosteutuksesta ja suojauksesta.

Aloedermal-aurinkotuotteet on suunniteltu niin, että kemialliset säilöntäaineet, joita pidetään pääasiallisina ihoärsytystä aiheuttavina aineina, ovat tarpeettomia. Nämä ihovoiteet ovat luonnon vastaus kaikenlaisen kemiallisen riskin ja allergioiden vähentämiseksi, vaikka kyseessä olisi poikkeuksellisen herkkäkin iho.
 

* Hypoallergeeninen hoitotuote – mitä se on?

Hypoallergeeninen tarkoittaa sitä, että allergeenit on poissuljettu ja jokainen aineosa on allergiatestattu, mutta ei koe-eläimillä, vaan vapaaehtoisilla koe-ihmisillä. Aloedermal-sarja on testattu Suomessa kehitetyllä menetelmällä yliopistollisen sairaalan ja tutkimuskeskuksen ihotautilääkärin johdolla.

Suomalaisen mieskäyttäjän kommentti Solar SPF 2O -kasvovoiteesta (kesä 2016):
”Pumpun päästä tulee valkoista voidetta, joka levittyy iholle helposti. Solar-voiteen tuntu iholla on tämän parhaita puolia. Imeytyy todella hyvin ja nopeasti ilman vaativaa hieromista. Jättää pehmeän samettisen tunnun iholle. Ei tunnu yhtään aurinkovoiteelta. Solar-voide menee siihen kategoriaan, missä voiteen jättämä tuntu iholla on melkein huomaamaton. Siispä tykkään. Voide jää minulla käyttöön jo pelkästään erityisen mukavan ihofiiliksen vuoksi.”
 

Aloedermal Solar Face SPF 2O ja SPF 5O+ – Päivävoide aurinkosuojalla kasvoille

Herkkä ja silkkinen, hoitava voide, suojaamaan auringon haitallisilta vaikutuksilta kasvoilla, silmien ympärillä ja kaulalla. Tämä voide hoitaa ihoa, ja tarjoaa kaksi suojakerrointa (20 ja 50) eri ihotyyppien tarpeisiin. Se myös tehostaa lempeää ja turvallista rusketusta mucuna-kasviuutteen ansiosta. Sisältää runsaasti luonnollisia aineosia, joilla on tehokas juonteita ja kuivumista estävä vaikutus.

Vaikuttavat aineet: Aloe Vera, hyaluronihappo, arganöljy, Mucuna pruriens-uute, ubikinoni Q10, E-vitamiini.
 

Aloedermal Solar aurinkosuihke SPF 30 ja 50+ – Vedenkestävä aurinkosuihke vartalolle

Nestemäinen, helposti suihkutettava ihoa hoitava aurinkosuoja. Suunniteltu suojaamaan koko kehoa haitallisilta auringonsäteiltä. Kaksi eri suojakerrointa (30 ja 50) tekevät suihkeesta sopivan kaikille ihotyypeille, myös hyvin vaaleaihoisille, jotka helposti palavat jo ensimmäisinä aurinkoisina loma- tai kesäpäivinä. Sisältää mucuna kasviuutetta, joka stimuloi ihon oman rusketuksen luonnollista muodostumista. Uute tekee myös ruskettumisesta tasaisempaa sekä suojaa ihoa punoittumiselta, juonteiden muodostumiselta ja soluvaurioilta, joita voimakkaat UVB- ja UVA-säteilyt voivat aiheuttaa.

Vaikuttavat aineet: Aloe Vera, arganöljy, Mucuna pruriens-kasviuute, ubikinoni Q10, E-vitamiini.
 

Aloedermal Solar After Sun Spray – auringonoton jälkeen 

Suunniteltu virkistämään ja nopeuttamaan ihosolujen uudistumista, huolehtimaan ihon kosteutuksesta sekä pitämään auringon kuumentama iho pehmeänä ja kimmoisana. After Sun on hoitava emulsio, joka virkistää ihoa ja auttaa saamaan kauniin ja kestävän rusketuksen. Sisältää runsaasti aktiivisia antioksidanttisia ainesosia, jotka vähentävät UV-säteilyn aiheuttamien aktiivisten vapaiden radikaalien määrää iholla. Rauhoittaa auringonoton jälkeistä punoitusta ja estää päivettyneen ihon kuivumista ja hilseilyä.

Vaikuttavat aineet: Aloe Vera, arganöljy, hyaluronihappo, ubikinoni Q10, E-vitamiini, kamomillankukka-uute (Chamomilla recutita).
 

Aboa Medica Oy, Tatu Leppänen

 

Kysy lisää lähimmästä Luontaistuntija-myymälästä tai tutustu jo saatavilla oleviin tuotteisiin verkkokaupassa!