MASQUELIER´s® Anthogenol®

Alkuperäinen männynkaarnauutevalmiste ja paljon muuta.

MASQUELIER´s® Anthogenol®-valmiste on pitkän 60 vuotta jatkuneen kehitystyön tulos. Tuotekehittelyn aloitti arvostettu ranskalainen kasvitieteilijä professori Jack Masquelier.

Hän oli ensimmäinen tutkija, joka eristi OPC-yhdisteitä (oligomeeriset proantosyanidiinit) kasveista ja löysi niiden ravitsemuksellisen merkityksen ja terveysvaikutukset. Hän omisti koko tieteellisen uransa löytämiensä OPC-yhdisteiden kehittämiselle ja tutkimiselle. Professori Masquelier kehitti kaksi verisuoniston terveyttä ylläpitävää tuotetta, joita on menestyksellisesti käytetty useiden vuosikymmenien ajan Ranskassa. MASQUELIER´s® ranskalaisen rannikkomännyn uute- ja Vitis vinifera siemenvalmisteet ovat Keski-Euroopan myydyimpiä ravintolisiä.

OPC-YHDISTEET

Oligomeeriset proantosyanidiinit eli OPC-yhdisteet ovat kasvien kuorikerroksessa olevia väripigmenttejä. Niitä on pitkäketjuisia ja lyhyitä, vain muutaman yksikön pituisia. Lyhytketjuisia OPC-yhdisteitä löytyy eniten männynkaarnasta ja viinirypäleen siemenistä, joista myös professori Masquelier niitä eristi. Nämä aineet kuuluvat flavonoidi-aineiden ryhmään, joita kutsutaan myös katekiineiksi. Lyhytketjuiset OPC-yhdisteet selittävät suuren osan viinirypäleen siemenvalmisteen ja rannikkomännyn kaarnauutteen positiivisista terveysvaikutuksista.

MITÄ MASQUELIER´s® ANTHOGENOL® -VALMISTEESSA ON ERIKOISTA?

MASQUELIER´s® Anthogenol®-valmiste eroaa muista valmisteista, koska siinä käytetään Professori Masquelierin alkuperäistä uuttomenetelmää. Menetelmällä saadaan Vitis Vinifera siemenistä ja rannikkomännyn kaarnasta erotettua parhaiten imeytyvät lyhytketjuiset OPC-yhdisteet. Anthogenol® -valmisteen teossa hyödynnetään prosessia, jota kutsutaan Complex Phytonutrient Authentication (CPA) menetelmäksi. Se on yksi perusteellisimmista tieteellisistä kasviainesosien tunnistamismenetelmistä. Sen avulla voidaan tunnistaa tuotteen erittäin monimutkainen kemiallinen rakenne. Menetelmä takaa sen, että jokainen MASQUELIER® tuote-erä on professori Masquelierin alkuperäisen tuotteen koostumuksen mukainen.

MIHIN MASQUELIER´s® ANTHOGENOL® VALMISTETTA KÄYTETÄÄN?

MASQUELIER´s® Anthogenol® tukee verisuonistoa, verenkiertoa ja kollageenin muodostusta. Lisäksi se estää myös vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita. Vanhetessamme myös verisuonemme ikääntyvät, ne tukkeutuvat ja jäykistyvät. Huolehtiessamme verisuonistomme kunnosta, lujuudesta ja joustavuudesta huolehdimme samalla myös kehomme kokonaisterveydestä, parannamme elämämme laatua ja voimme elää täysipainoisemmin ikääntymisestä huolimatta. MASQUELIER´s® Anthogenol® -valmiste suojaa vapailta happiradikaaleilta, tukee kollageenirakenteita sekä verisuoniston ja ihon terveyttä. Suojelemalla ja tukemalla kehomme luonnollisia toimintamekanismeja voimme edistää terveyttämme, lisätä elinvoimaamme ja valmistautua vanhenemaan terveesti.

Lehden muita artikkeleita

Uutta Luontaistuntijalla!
Englannista Suomeen on juuri rantautunut uusi eettisten ravintolisien sarja: Viridian Nutrition. Yritys on perustettu...
Lue
Voimaruokanurkka
Nykyaikana on lähes mahdotonta välttyä kehon kuonaantumiselta, vaikka söisi todella terveellisesti , sillä saamme...
Lue